Hur Refinish Strömbrytare Plattor

By admin | 04/02/2008

Hur Refinish Strömbrytare Plattor

Strömbrytare plattor är ett vanligt inslag i de flesta hem. De används för att täcka switchar, trådar och apparatdosor, och är fästa vid väggen med små skruvar. Tillverkad av en mängd olika material, inklusive metall, trä och plast, byta plattor kan vara mer än bara skyddsbeläggningar. Med lite eftertanke och fantasi, kan byta plattor införlivas i inredningen av ett rum. Avslutar en switch platta för att komplettera eller till och med kontrast färg eller dekoration i ett rum kan vara ett kreativt sätt att lägga intressant detalj.

Instruktioner

•  Skaffa ett nytt strömställarplatta eller ta bort en befintlig strömställarplatta från hela strömbrytare. Använd en liten skruvmejsel för att ta bort skruvarna som håller fast omkopplaren plattan på plats.

•  Torka omkopplaren plattan med denaturerad alkohol för att avlägsna eventuella fett eller oljor som kan hindra färgen från att fastna. Häll en liten mängd denaturerad alkohol på en trasa och gnugga att torka plåten.

•  Bestäm hur omkopplaren plattan ska lackeras. Välj en fast färgsättning, till design eller bilden ska användas på plattan. För extra hjälp kan du använda schabloner för att hjälpa dig att tillämpa dina önskade mönstret eller bilden med större precision.

•  Applicera en solid bas skikt av akrylfärg med små till medelstora borste. Välj en baslack färg som kompletterar eller kontrasterar inredningen, men också överensstämmer med dina personliga preferenser. Låt baslack torka innan du fortsätter.

•  Använd mindre penslar för mer intrikata mönster eller bilder. Måla blommor, brev och andra motiv med en liten borste som möjliggör mer invecklade arbete. Använd en schablon, om så önskas, för att hjälpa till med små mönster.

•  Ställ omkopplaren plattan åt sidan för att helt torr mellan färgskikt, särskilt om olika färger som används. Applicera lager grundfärg som behövs för att täcka plattan, och andra rockar eller färglager för att avsluta designen.

•  Spraya lackeras strömställarplatta med klarlack spray för att försegla färgen och ger en skyddande yta. Låt klarlack torka innan du installerar plattan tillbaka runt växeln.


Related Articles