Hibiscus Buskar

By admin | 04/01/2011

Hibiscus Buskar

Den hibiskus buske (hibiskus) är en blommande tropisk växt, hemma i Kina och Indien. Konsumenterna använder hibiskus som en krukväxt eller i blomsterträdgård. I vissa miljöer, producerar hibiskus blommor som blommar nästan året runt. Den hibiskusväxt kräver mycket sol och regelbunden bevattning och tål inte frost. Utan tillräcklig värme, hibiskus kommer inte blomma.

Val

När du handlar för en hibiskus, välj en med friska gröna blad och ett överflöd av ny knopp tillväxt. Väl hemma, gör hibiskus väl helt eller delvis sol och fuktig, väldränerad jord. Medan de njuta fullt solsken, introducera dem till det successivt genom att först placera dem i filtrerat ljus. Om att hålla som en krukväxt, använd en ingjutning mix med två delar krukväxtjord, å ena sidan perlit och två delar torv mossa. Om du tänker att transplantera din hibiskus och flytta den till en större behållare, lämna denna uppgift för februari.

Blommor

Från midsommar att falla, hibiskus buske blommar kontinuerligt producera stora exotiska blommor som nära på kvällen. Medan hibiskus är en dramatisk ser, prålig blommar, har det ingen distinkt doft. Tropiska tryck och mönster inkluderar ofta bilden av hibiskus. Vissa blommor är 4 inches bred med stora kronblad. Hibiscus blommor finns i en mängd olika färger, några fasta och andra mångfärgade. Beroende på sort, kan en blomma pågå i bara en dag eller upp till tre dagar. Om knopparna släppa innan den öppnas, kan detta vara ett resultat av extrema temperaturer, antingen för varmt eller för kallt.

Storlek och form

Medan många trädgårdsmästare hålla sin hibiskus buske mindre än 2 fot hög, om de lämnas oputsad, kan hibiskus nå upp till 8 fot höga och 4 fot bred. Även om dess naturliga form är vaselike, växer upprätt, när strategiskt beskäras och utbildade buske kan ta formen av ett litet träd.

Vård

Den hibiskus är intoleranta mot extrema temperaturväxlingar. I kallare områden, går växten vilande under vintern. Det kräver regelbunden och konsekvent bevattning under våren och sommaren. Gödsla busken endast under växtsäsongen. När vattna en hibiskus krukväxt, spruta vatten på jorden, så att vattnet kan rinna helt från behållarens dräneringshål. Vatten anläggningen innan blommorna börjar vissna. Tvätta bladen ibland för att förhindra insektsangrepp, såsom bladlöss och spinnkvalster.


Related Articles