Hur gör jag Isolera Golv på konventionella stiftelser?

By admin | 09/04/2010

När du installerar isolering på ett konventionellt fundament, en av de viktigaste saker du behöver tänka på innan du startar jobbet är krypgrunden tillgång och höjd. Om krypgrunden är inte tillräckligt stor för att arbeta i, kan du inte installera isoleringen även om det är en vanlig golv. Detta är vanligt i äldre hus. Nyare hem kommer att ha kryp som når 2 eller 3 fot från marken; detta är gott om utrymme att arbeta på.

Instruktioner

•  Placera alla av isoleringen under huset för att hålla dig från att slösa ansträngning. Börja i slutet längst bort från ingången och arbeta dig tillbaka.

•  Placera den första strängen av isolering mellan golvbjälkarna. Skjut ett par galgar upp. Fortsätt att använda hela längder av isolering först att göra jobbet går snabbare.

•  Mät återstående luckor som inte har isolering. Skär isoleringen mätning med busksaxar för att ge dig en mycket renare snitt. Placera bitar av isolering i luckorna, och använda galgar att hänga dem.

Tips:

  • Använd kläder som täcker alla delar av din kropp. Bära en hatt, glasögon, handskar och skyddsglasögon. De glasfiber i isoleringen kan leda till att du blir mycket kliande.

Related Articles