Hur du jämför prestanda på bärbara Ångtvättar

By admin | 05/24/2008

Hur du jämför prestanda på bärbara Ångtvättar

För att jämföra resultatet för ångtvättar, faktiskt föreslår en återförsäljare köper två, använder dem på hemmaplan och sedan återvänder den mindre tillfredsställande vid alltid fraktkostnader. De flesta konsumenter kommer att vara nöjda med att jämföra funktioner.

Variation

Bärbara ångtvättar tillverkas i många storlekar; vissa är så små att de kommer att rengöra endast i 10 eller 15 minuter åt gången. Andra städare är mycket större, lovar att fungera utan påfyllning i en timme eller längre. Konsumenterna kan välja mellan dessa beroende på vikt och storlek av apparaten och den typ eller omfattningen av rengöring avsett.

Ånga

Produktion av ånga beror på den tid som krävs av apparaten för att värma vatten. Dessa siffror kan jämföras från produktbroschyrer. Ångtvättar som fyller kontinuerligt från en slang ansluten till kranvatten tar längre tid att värma upp och kan inte nå temperaturer tillräckligt höga för att förstöra bakterier.

Funktioner

Bland de viktigaste funktionerna på en ångtvätt är en tryckmätare och en bekväm tryckregulator. Robust konstruktion är en oro som påverkar maskinens hållbarhet. Fästen för ångtvättar inkluderar mjukt material och två till 20 borstar. En tydligt skriven och illustrerad bruksanvisning bör medfölja apparaten.


Related Articles