Hur man stänger Tvätta Bricks

December 11

Hur man stänger Tvätta Bricks

Brick ytor blir smutsiga precis som alla andra utsida, och med tiden kan se jolleseglare och gamla. Detta kan du enkelt åtgärda genom att rengöra ytan. I många fall en vattenslang kan göra jobbet lika bra men om väggarna är särskilt smutsig, är det bättre att använda en högtryckstvätt. Var noga med att inte ställa in trycket för högt, annars kan det skada ytan.

Instruktioner

•  Ställ ström bricka upp genom att fästa den på trädgårdsslang. Vrid inställningen för brickan till den lägsta tryckinställning tillgängliga. Du bör inte använda mer än 1000 psi på tegelytor.

•  Stäng av vattnet på vid kranen och slå sedan på högtryckstvätten. Se till att det är sprutning jämnt genom att testa den på något som vägbanan.

•  Spraya tegelytan i långa jämna drag. Försök att inte överlappa för mycket. Rengöring ett område mer än den andra kan leda till att väggen att titta ojämn i färg.

•  Lägg renare att högtryckstvätten om du försöker att ta bort fläckar på tegel. Spraya renare på jämnt och låt det sitta i den rekommenderade mängden tid. Titta på paketet för att bestämma den tid som behövs. Spraya väggen igen för att avlägsna rengöringsmedlet.