De bästa Pet Hårborttagning Dammsugare

By admin | 11/02/2012

De bästa Pet Hårborttagning Dammsugare

Pet ägande har många belöningar, men dessa belöningar inkluderar inte den stora mängden hår som många hundar och katter skjul. De bästa dammsugare för att ta itu med denna uppgift i allmänhet är de som också gör bäst på regelbunden rengöring, enligt "Consumer Reports". Vissa modeller också är utformade specifikt för att avlägsna djurhår eller har ett fäste för detta ändamål.

Dyson Animal

Dyson är väl känt att amerikanska konsumenter som en toppvakuum designer, enligt "Consumer Reports". Dess djurstam av upprätt dammsugare använder "Root Cyclone" -teknik, där en specialmotor skapar centrifugalkraften att generera sug. Dessa krafter kan vara upp till 150.000 gånger tyngdkraften, enligt Dyson hemsida, och att se till att din vakuum inte bara bort varje uns av djurhår, men aldrig förlorar sin sug också. Dyson Animal tomrum har även speciella borstar som är mycket bra, men ändå extremt styv, att plocka upp djurhår. Dyson DC 28 Animal vakuum är den senaste modellen i denna linje, men är inte billigt, kommer in på ett genomsnittligt pris på cirka $ 600 i november 2010. Om din budget är begränsad, försök att plocka upp tidigare-modell Djur som är Dyson DC 14, DC 15 och DC 25.

Bissel djurhår Eraser

Bissel marknadsför djurhår Eraser raden av upprätt dammsugare som använder cyklon teknik som liknar Dyson. Dessa luckor kommer med flera bilagor som används för att avlägsna djurhår från allt från socklar till soffan kuddar. Den breda, platta foten av vakuumet har en "djurhår lifter" som fungerar som en ludd borste för att locka djurhår som du dammsuger. Den Bissel kommer också med en "Pet Contour Tool", en flexibel bifogad fil som gör att du kan få djurhår på svåråtkomliga ställen såsom hörn, böjda områden och trappor. Den "Pet Hair Turbo Brush" är en annan bifogad fil som har en snabbt roterande borste med gummi borst som lockar och greppa djurhår, enligt Bissel hemsida. Den senaste modellen är det 3920, som detaljhandel på många lågprisbutiker för ett genomsnittligt pris på $ 150 per november 2010.

Kenmore Kanister 29.219

Kenmore är den ledande säljaren av kapsel luckor, enligt "Consumer Reports". Dess Kapsel 29.219 får höga betyg från Good Housekeeping för sin förmåga att avlägsna djurhår, samt för sitt lugna motor och förmåga att rengöra både mattor och kala golv. Detta vakuum kommer med en klädsel pensel med borst som syftar till att ta och lyfta djurhår. Det kommer också med en skreva verktyg som är utformat för att kraftfullt suga djurhår av sprickor och skrevor. Detta vakuum detaljhandeln för ungefär $ 150 per november 2010.


Related Articles