När Do äppelträd Leaf Out?

By admin | 05/04/2011

Apple lämnar börjar som små knoppar och fullt vecklar ut en gång varmare väder kommer. Se upp för blad som börjar i slutet av vintern genom tidigt på våren.

Tidiga tecken

Tiny bladknoppar visas på äppelträdet mitt i vintern, vanligtvis i slutet av februari eller början av mars, eftersom temperaturen stiger över 40 grader.

Löv

Varma dagar och förlängas exponering för solljus orsaka bladknoppar att svälla och öppna. Äppelträdet blommar med produktiva vita och rosa blommor.

Tidsram

Den exakta tidpunkten att Apple lämnar fälls ut varierar från region till region och även från en gård till en annan. Vanligtvis lämnar börjar dyka upp i de flesta nordliga trädgårdar mellan mitten av april och mitten av maj.

Överväganden

Lokala variationer i blad tid uppstå på grund av skillnader i vatten, vind och skydd. Träd planteras i skyddade områden eller med södra exponering kommer blad tidigare än de planteras i blåsiga ställen med norra exponering. Löv kan förekomma i början av april eller ibland så sent som i maj.

Fördelar

Den första äpple lämnar signal våren. Se upp för små äpplen att visas sex till åtta veckor senare. Äpplen kommer att vara redo att skörda i september eller oktober.


Related Articles