Emergency Housing & ekonomiskt stöd

January 25

Emergency Housing & ekonomiskt stöd

Om du står inför en situation med potentiell hemlöshet, att hitta tak över huvudet är en prioriterad fråga. Att få in i ett hem eller lägenhet kräver en kontant deposition, så du kan behöva hitta initiala medel. Förskjuts på grund av vräkning, våld i hemmet, brand eller översvämning har företräde, och vissa program kan hjälpa dig att få på fötterna.

US Department of Human Services

Om du är kvar utan pengar eller en plats att leva, skulle den första ställe att börja vara din lokala Human Services kontor. De erbjuder katastrofhjälp till dem som behöver. De kan ställa dig upp med ett livsmedel stämpel fall kontant stöd hjälp och sjukförsäkring. De har också tillgång till gemenskapsprogram som kan erbjuda omedelbar hjälp med vindskydd, en varm måltid och transport.

Frälsningsarmén

Många lokala Frälsningsarméns kyrkor och organisationer erbjuder ett matskafferi, soppkök och härbärge för ett omedelbart behov av hjälp. De flesta hemlösa skyddsrum är på en först till kvarn får först mala, så se till att komma snabbt när de börjar acceptera en rösträkning.

Röda Korset

Röda Korset erbjuder katastrofhjälp till dem som drabbats av en naturkatastrof eller brand. De har ofta tillgängliga medel för att erbjuda kontant stöd, tillfälliga bostäder, kläder och psykisk hälsa rådgivning.

US Department of bostäder och stadsutveckling

HUD ligger i de flesta större städer och kan hittas i din lokala byggnad människors tjänst eller lokala akutbostäder stödgrupp. HUD har tillgång till program som du kan kvalificera sig för att få till en subventionerad hem för lite att inga pengar ner. De erbjuder även avskärmning hjälp och kanske kan hjälpa dig att hålla ditt hem om du står inför vräkning.