Hur man fångar Pesky Raccoons

By admin | 02/11/2010

Hur man fångar Pesky Raccoons

Raccoons är livliga djur med nästan nyckfull titta på ansiktet på grund av bandit-mask hår. Raccoons, medan förtjusande, är kända att vara anfallare av soptunnorna, kök och hytter. Om du har en irriterande tvättbjörn som ger dig problem, prova levande djuret fångas och sedan ringa din avdelning av miljövård eller vilda kronofogden för att flytta den långt borta från din bostad. Använd levande fällor för human fångst och att djuret har avlägsnats. Inte hantera djuret en gång fångade; Ring försorg ditt område för att ta nötkreatur från ditt hem.

Instruktioner

•  Välj en levande fälla stor nog att hantera en medelstor tvättbjörn. Den genomsnittliga tvättbjörn storleken är mellan 10 till 30 pounds och cirka 3 fot lång. Använd en fälla avsedd för tvättbjörnen.

•  Leta reda på området tvättbjörn frekventerar oftast. Om det blir i din veranda eller krypgrund, leta efter ett hål gnagde i trä eller grävde i marken. Placera tvättbjörn-lämpligt bete i fällan bete väl. Raccoons är kända för att gynna marshmallows (ingen rosta dem!) Och jordnötssmör.

•  Placera fällan på kända områden tvättbjörn frekventerar och lämna den över natten.

•  Kontrollera fällor på morgonen. Om tvättbjörn fångas i buren, göra telefonsamtal till viltvårdande myndighet för din region. Om du inte vet vem det är, ring 911 och förklara situationen. Sändning officer kommer att skicka lämplig officer till din bostad för att ta bort djuret, troligen för levande frisättning omlokalisering.

Tips:

  • Om du måste hantera tvättbjörn, använder tunga läderhandskar och en ansiktsmask. Raccoons är kända bärare av sjukdomar, av vilka vissa är överförbara till människor.

Related Articles