Villaolja Tank Typer

May 15

Villaolja Tank Typer

Eldningsolja kan vara billigare än elektrisk energi i vissa områden i USA, men de kräver installation av en ackumulatortank. Villaolja tankar används för att lagra gas för uppvärmning av hem under kallare månaderna. Lagringstankar finns i olika storlekar och material, och kan lagras på olika platser i hemmet eller företag.

Underjordiska tankar

Underjordiska lagringstankar för villaolja är dyrare att installera än andra typer av tankar. De är vanligtvis relativt stora och rymmer var som helst från 500 till 1000 liter i taget. De kan begravas på olika platser på fastigheten. Den huvudsakliga nackdelen med underjordiska värme oljetankar är deras förmåga att bilda läckor som är praktiskt taget omöjlig att upptäcka utan att gräva upp tanken.

Ovan jord Tankar

Ovan jord tankar är vanligare än underjordiska tankar på grund av sin enkel installation, billigare prislapp och flexibilitet i placeringen. Ovan jord uppvärmningsoljetankarna kan placeras inomhus i en källare eller utanför någonstans runt hemmet. De mindre källaren tankar, vanligtvis 275 gallon, är vanliga i hemmen. Utomhus tankar sträcker sig från 275 till 500 liter i storlek. Ovan jord utomhus tankar är byggda av material som står emot slitage från negativ väder och miljöförhållanden.

Tank Material

Uppvärmning oljetankar är vanligen konstruerade av stål, glasfiber eller en kombination av plast och stål. Ståltankar är den vanligaste typen av tank i värme oljeindustrin för både över och användning under jord. Glasfiber tankar blir allt mer populärt och används oftare som underjordiska tankar. Kombinations tankar har ett skyddande lager av stål på utsidan och ett innerfoder av plast för att skydda bränslet. Alla dessa tankar är byggda enligt specifikation som skapats av Underwriters Laboratories, ett företag som undersökningar av säkerheten och certifierar utrustning för olika branscher.