Hur man fixar en Maytag diskmaskin som inte rena rätter

By admin | 03/04/2014

Hur man fixar en Maytag diskmaskin som inte rena rätter

Maytag är ett företag som specialiserat sig på stora köksmaskiner. Till exempel kanske du har en Maytag diskmaskin som du använder för att rengöra dina hushålls rätter. I de flesta fall bör diskmaskinen fungerar och dina rätter kommer ut helt rent. Det finns några saker du kan prova, men om din Maytag diskmaskin inte få dina rätter så rena som du vill. Maytag rekommenderar flera processer för fastställande av denna fråga med diskmaskinen.

Instruktioner

•  Kör inte din Maytag diskmaskin medan varmt vatten används i andra delar av ditt hem, som att tvätta kläder eller duscha. Varmvatten behövs för din Maytag diskmaskin ordentligt ren disk.

•  Kör vatten i diskhon i köket tills det blir mycket varm. Slå sedan på din Maytag diskmaskin. Detta kommer att säkerställa att vattnet rengör disken är den hetaste möjliga temperatur.

•  Rengör Maytag diskmaskin för att förbättra städresultat för rätter. Kör diskmaskinen på ett kort tvättprogram och vänta på att fylla upp med vatten. Stoppa cykeln och tillsätt ca 1/3 av en kopp av rost remover till diskmaskinen och avsluta cykeln. Kör din Maytag diskmaskin genom en normal cykel med vanligt tvättmedel för att avsluta reningsprocessen.

•  Kontrollera tvättmedel. Gammal rengöringsmedel eller sådana som har utsatts för fukt kan vara klumpiga. Detta diskmedel kommer inte rengöra dina rätter samt när den laddas i din Maytag diskmaskin. Köp färsk tvättmedel.

•  Använd extra tvättmedel när du tvättar rätter som har en hel del bebyggda fett eller matrester. Det behövs ett extra mängd rengöringsmedel för att få dina rätter ren. Välj en lång rengöringscykel för att rengöra dessa rätter.

•  Fyll din Maytag diskmaskin ordentligt. Rätter bör inte staplas ovanpå varandra eller orimligt möjlighet till diskmaskinen. Detta kommer att hålla diskmaskinen från adekvat rengöring av alla delar av dina rätter och från skölja dem noga.


Related Articles