Hur lång Har en Whitespire Birch Tree Få?

By admin | 03/29/2008

Hur lång Har en Whitespire Birch Tree Få?

Whitespire björk (Betula Populifolia Whitespire) är en sort av grå björk tidigare tros vara en art av asiatisk björk på grund av ett skrivfel. Det är en medelstor lövträd i björk familjen (Betulaceae) och genus (Betula). Eftersom whitespire björk är en sort, eller träd som utvecklats speciellt för trädgårdsarbete, inte har en naturlig livsmiljö. Men det används som ett landskaps förlagan i lämpliga klimat i hela USA.

Storlek

Vid sin högsta. whitespire björk når höjder 50 fot. Vanligare standard mogen höjd av prover är 33-39 fot. Träd uppvisar snabb tillväxt på 12 till 18 inches årligen fram mogna när de odlas under idealiska förhållanden. Äldre spridning, eller bredden av whitespire björk prover är 15 till 30 fot. Träd bära icke-prydnads gröna blad som är 1,5 till 3 inches över.

Allmän Information

Whitespire björk är en upprätt träd med grå-vit bark och glänsande gröna blad som gulnar innan den föll varje höst. Det är en sort av grå björk (Betula Populifolia), ett medelstort kallt klimat träd. Whitespire är så uppkallad efter den smala form som orsakar grenar att likna spiror. Träd växer ofta flera stammar men är ibland enda trunk. Whitespire björk lämpar sig för tillväxt i Förenta staternas Department of Agriculture Hardiness zoner 4 till 7, eller klimat med genomsnittliga årliga lägsta temperaturer på minus-30, till 10 grader Fahrenheit. Whitespire björk är resistent mot brons borr, en gemensam björk skadedjur.

Växande villkor

Whitespire födelse når full höjd potential endast om odlas under optimala förhållanden. Prover föredrar full sol exponering och väldränerad jord. Whitespire björk tål vind och torka men inte blöt jord. Den sorten tål högre värme än andra arter av vita skällde björk och är därför ofta planteras längre söderut än andra liknande träd.

Äldre födelse träd frodas när gav en 6-fot radie av kompost - företrädesvis flis, strimlad bark eller löv kompost - men undvik direktkontakt med stammen. En 3-fots radie räcker för unga träd. Whitespire björk ska inte planteras nära kompakte områden som infarter och stigar - det har grunt, lätt skadade rötter. Inte heller bör det planteras i telefon- eller elektriska ledningar - prover är tillräckligt hög för att växa till och härva trådar.

Whitespire Birch Historik

För många år whitespire björk var dock att vara en sort av japansk björk och även gav en lämplig vetenskaplig namn, Betula platyphylla var. japonica Whitespire. I början av 1990-talet, var ett skrivfel upptäcktes och trädet döptes Betula Populifolia Whitespire.

Det finns två typer av Whitespire sorter, Whitespire ledande och Whitespire junior. Whitespire ledande träd odlas från sticklingar av det ursprungliga trädet eller genetiskt identiska träd. Alla Whitespire ledande träd är kloner av det ursprungliga trädet. Whitespire junior träd odlas från frön som skapats av Whitespires. Dessa prover är inte kloner av det ursprungliga trädet och därför inte rena sorter.


Related Articles