Night Light Information

January 2

Night Light Information

Om du har ett barn som är mörkrädd, då han eller hon kan ta tröst i att veta att ett speciellt ljus brinner hela natten. När ditt barn vaknar under natten, kommer han se ljuset och minns att han är säker. Night Lights hjälper också vuxna som vaknar under natten för att orientera sig, eftersom det ger en liten gjuten av ljus i mörkret.

Wall Plug-Ins

Vissa night lights ansluter direkt till din vägg för eluttag. De finns i en mängd olika former och storlekar och ofta har en plast skugga över en liten glödlampa. Vissa Night Lights är utformad speciellt för barn, såsom en tillverkad av General Electric som ser ut som tredimensionell fiskar som simmar i havet när den är ansluten till ett vägguttag.

Glödlampor och Automatiska Lights

Vissa Night Lights har glödlampor, permanenta lampor som är skyddade av en skärm. De slår på när ljuset växer svagt nog i rummet och stänger automatiskt när ljuset blir ljusare i rummet.

Rotation

Du kan köpa en nattlampa som roterar för att kasta ljus i en viss riktning - till exempel i närheten av en hall eller i närheten av ditt barns säng. Den nattlampa ansluts till vägguttaget, men skärmen skyddar lampan kan vridas 360 grader för att peka ljus i den exakta positionen som du föredrar.

Pris

De flesta Night Lights är ganska billigt. Räkna med att betala ca $ 3 för enkel plug-in nattbelysning. Detta pris var korrekt vid tidpunkten för detta skrivs i mars 2011.