Hur Rough-in Toaletter

By admin | 10/03/2013

Hur Rough-in Toaletter

Avståndet från de bakre skålfästbultar till den färdiga väggen bakom toaletten kallas toaletten grova-in. Den hänvisar till både det område där avfallsutloppshålet placerades för att sitta under toaletten samt toaletten grov i mätningen. Denna mätning bestämmer vilka toaletter kommer eller inte kommer att fungera i rymden. Toaletter är vanligen utformade med en 12-tums grov-in. Inköpta toaletter måste vara kompatibla med den grova-i mätning, annars toaletten wonâ € ™ t matcha dräneringsrör plats.

Instruktioner

•  Mät avståndet från de bakre skålfästbultar, bultarna på undersidan av toaletten täcks av plastlock, på väggen. När du köper en ersättnings toalett, bildar detta grov vid mätning att använda när man köper en ny toalett.

•  Åtgärd 12 inches från den bakre väggen och markera på golvet med en vertikal linje. För en ny toalett, representerar denna mätning hur långt för att göra mitt av toaletten fläns från den bakre väggen. Toaletten fläns eller garderobs fläns är en cirkulär passande att förbinder toaletten avloppet i botten av toaletten till avloppsdräneringsröret på golvet.

•  Åtgärd 15 inches från närmaste sidoväggen och markera detta på golvet med en horisontell linje. Avståndet på sidorna för en toalettinstallation kräver minst 15 inches från centrum av toaletten till någon sida obstruktion.

•  Markera den punkt där de horisontella och vertikala linjer korsar varandra. Lokalisera mitten av toaletten fläns här, vid den exakta punkten där golvbrunnen ansluter till toaletten. Tillåt minst 2-fötter från den främre väggen till toaletten.

Tips:

  • Kontrollera alltid dina lokala VVS-koder om toalettutrymmet och VVS krav innan slutföra dina planer.

Related Articles