Så Färg Gum klistra Blommor

July 3

Så Färg Gum klistra Blommor

Med spridningen av bakning och tårta dekorera visar på TV, många bakning villkor obekanta för avslappnade bagare nu kryper in dagligt bruk. Bageri utformade kakor täckta med fondant har nästan blivit norm, som ersätter traditionella glasera täckt kakor. Fondant, sugarpaste, godis lera och gummi klistra alla är lika bakning material som används för att skapa dekorationer, till exempel blommor och blad, för att dekorera tårtor. Gum klistra blommor bäst färgade innan de formas. När formas till en blomma, kan tuggummi klistra tonas vidare med en pensel.

Instruktioner

Målar Gum Klistra

•  Sätt på dig ett par kirurgiska handskar för att skydda händerna från att tränga färgämnet av pastan karamellfärg. Placera en del av tandköttet pasta i en skål eller på ett ark av vax papper. Om du färga alla av gummit klistra samma nyans, dela upp den i mindre delar för enklare hantering.

•  Kammar en prick av pastalivsmedelsfärgämne från livsmedelsfärgburk med änden av en tandpetare. Med hjälp av en tandpetare att du bara använder en liten klick i taget. Klistra karamellfärg finns på tårta Utsmyckning och hantverksbutiker och special bakning butiker. Vissa livsmedelsbutiker bär klistra karamellfärg.

•  Använd dina fingrar för att klämma och knåda tandköttet pasta. Tillsätt mer pasta karamellfärg tills önskad färg uppnås. Färgade tuggummi klistra ljusare när det torkar, så gör din tandköttet pasta om en nyans mörkare än du vill den färdiga blomman. Om du råkar göra tandköttet pasta för mörk, knåda i en kvarts storlek boll av ofärgat tuggummi pasta för att kompensera karamellfärg färgämne.

•  Form dina blommor från den färgade tandköttet pasta. Låt blommorna torka i ca 24 timmar innan du använder dem för att dekorera dina bakverk.

Tonings Gjuten gummi klistra Blommor

•  Stick en tandpetare i botten av varje ofärgade gummi klistra blomma innan den torkas.

•  Stick tandpetaren i ett block av polystyren eller toppen av en skum äggbehållare. Space blommorna minst 2 inches isär för att undvika att överföra färg till en annan blomma. Gum pasta är bräcklig gång torkat, så man måste vara försiktig vid hantering och måla dina blommor.

•  Skaka flaska damning pulver med locket fäst för att blanda pulvret. Sätt i en ren pensel, som reserverats för kaka Utsmyckning, i potten för damning pulver. Puder är pulver färger som borstas på socker, fondant, smörkräm och gummi klistra blommor. Puder finns på bakning och hantverksbutiker.

•  Måla damning pulver på torkade blommor, med start i mitten av blomman och dra borsten längs ytan av bladet mot den yttre kanten. För en rikare, mer levande färger, bildar tandköttet klistra blommor från tandköttet klistra in samma färg eller något ljusare än ströpuder nyans.

•  Måla utsidan av gummi klistra blomma även i små stroke.

•  Fyll en kastrull med vatten och föra vatten till en koka. Håll varje blomma över ånga tills tandköttet pastan tar på en våt utseende att ställa damning pulverfärger. Rotera blomma två eller tre gånger för att tillåta ångan att penetrera alla delar av blomman.

•  Låt gummi klistra blomma till helt torr innan du använder den för att dekorera bakverk.

Tips:

  • Butiks tuggummi klistra blommor i en sval, torr plats i en tätt försluten behållare. Värme, fukt och fukt kommer att orsaka tandköttet klistra mjukna. Gum klistra blommor kan göras och målade veckor före deras användning datum om den förvaras på rätt sätt.