Hur öka "R" Värdet av ett nytt hem

October 13

Hur öka "R" Värdet av ett nytt hem

R-värde hänför sig till förmågan hos isolering för att stå emot värmen. Produkter med högre R-värden är mer effektiva på att isolera ett hus än jämförbara produkter med lägre R-värden. Ökning av R-värdet för ett nytt hem handlar om att förbättra isoleringen för att göra huset mer energieffektiva. Det finns många metoder som kan vidtas för att förbättra isoleringen, allt från små sysslor som isolerande vägguttag till större projekt som ersätter fönster.

Instruktioner

•  Inventera av typ och kvalitet av byggmaterial i ditt nya hem. Om konstruktionen är nytt, be för R-värden i samband med den typ av fönster, tak och isolering som används på huset. Material som redan har en hög R-värde behöver inte bytas ut.

•  Leta platser i hemmet där utomhusluften läcker. Kontrollera för dörrar som inte passar ordentligt och fönster som inte stänger hela vägen. Reparera dessa för att förhindra värmeförlust från huset under vintern.

•  Installera packningar skum bakom strömbrytare och eluttag på ytterväggar. Stäng den öppna spisen rökgasspjället när det inte används.

•  Lägg isolering till vinden eller krypgrund. En mångfald isoleringsmaterial är tillgängliga. Vilken du väljer beror på hur mycket åtkomst du har till vinden eller krypgrunden, din budget och om du gör det själv eller anlita ett företag för att göra jobbet. Blown-i glasfiber eller cellulosa kan vara effektiv för trånga utrymmen med begränsad åtkomst.

•  Isolera ytterväggar. Blown-in isolering kan vara en lösning för att fylla vägg hålrum. Styv skum ombord kan tillsättas före utsidan av ett hus är klar eller när du byter sidospår eller puts på ditt hus.

•  Använd energieffektiva fönster. Windows kan vara en viktig punkt av värmeläckage, även i nya hem. Vid bedömningen av fönster, leta efter produkter med ett lågt U-värde. U-värde indikerar motstånd mot värmeflödet. Lägre värden är bättre.

Tips:

  • Värme krympa plastfönster tätningar kan användas för att hjälpa isolera dragiga fönster under vintern.