Bidrag för isolering hem i USA

October 13


Hem isolering hjälp finns tillgänglig i hela landet från den federala regeringen. Grant finansiering kan användas för att förbättra energieffektiviteten i ett hem, och även för att förbättra villkoren för människor som bor i närheten av flygplatser som vill minska ljudnivån. Olika incitament finns för fastighetsägare på alla inkomstnivåer.

Department of Energy Väderbeständighet Assistance Program

Den federala regeringen avsätter pengar till stater för Väderbeständighet Assistance Program (WAP). Varje stat förvaltar sedan pengarna i form av bidrag till lokala ideella samhällsgrupper och lokala myndigheter, som tillhandahåller sparenergitjänster till låginkomsthushåll. Pengar finns i alla 50 delstater och District of Columbia för att förbättra effektiviteten i bostäder med hjälp av isolering och andra energibesparande material och system. Om du uppfyller kraven för att få hjälp din årliga elräkning kan sänkas med i genomsnitt på $ 350. Varje stat förvaltar riktlinjerna för sin WAP individuellt. För att kontakta din statligt program administratör, se Väderbeständighet Assistance Program: State Behörig Kontakter länken i resurs avsnitt.

Department of Energy skattelättnader för Home effektiviseringar

Om du är en husägare som inte uppfyller kraven för låga inkomster gåvobistånd för hem isolering, kan du vara berättigad till en federal skatteincitament, som likt ett bidrag inte behöver betalas tillbaka. Department of Energy (DOE) kommer att ge dig en skattereduktion för installation av isolering som syftar till att minska värmeförlusten på vintern och hålla ditt hem svalare på sommaren. I vissa fall kan en husägare kan få 30 procent besparingar, upp till $ 1,500, på kostnaden för isoleringen inte inklusive kostnader installation. Tillgängliga incitament från den federala regeringen kommer att variera från år till år. De DOE: Energy Savers - skattelättnad för energieffektivitet länken i referenssektionen kan förse dig med de mest up-to-date program för villaägare.

FAA Ljudsiolering Program

Federal Aviation Administration (FAA) ger bidragsfinansiering för att hjälpa husägare med att skaffa ljudisolerande isolering för fastigheten ligger nära flygplatser. I många fall kan flygplansbuller bli ett problem om ditt hem är nära en flygplats som nyligen har expanderat eller konfigureras sin bana mönster. FAA gör inte medel tillgängliga för enskilda husägare, utan arbetar med flygplatsoperatörer och lokala regeringar att betala för extra isolering för att minska bullret. Beroende på omständigheterna, kan FAA täcka 100 procent av kostnaderna för ljudisolering för invånarna i närheten av flygplatser. För ytterligare information om FAA: s ljudisolering program uppmuntrar administrationen husägare att kontakta de lokala FAA Flygplatser District Office. Lokala kontor över hela USA finns förtecknade i FAA: distriktskontor-Visa info om FAA: s Ljudsiolering Program länken i referensavsnittet.