Bambu vägg Behandlingar

By admin | 01/18/2010

Bambu vägg Behandlingar

Användningen av bambu för många olika tillämpningar växer i popularitet. Detta beror på att det är en stark, snabbväxande materialet, vilket gör det till ett miljövänligt val. I själva verket är bambu det snabbast växande anläggning på planeten. Bambu är ett mångsidigt material som formas till allt från tyg till golv. Det finns flera alternativ för att använda bambu som en väggbeklädnad samt.

Bambu Bricks

För en djärv, textural look, bambu "tegelstenar" är delar av bambu som delas på mitten, vilket ger dem en platt sida. Denna platta sidan limmas fast på väggen med hjälp av konstruktionsbindemedlet och lämnar den krökta sidan vänd utåt. Dessa bambu plattor finns i olika utföranden, allt från ett naturligt utseende till flerfärgade, högglansiga sorter. Den stora variationen av ytbehandlingar kan översättas till många olika utseenden, vilket gör bambu tegel praktiska för många olika design stilar. Använd bambu med en naturlig finish monteras vertikalt för att skapa en illusion av en inomhus bambu lund eller att göra tak ser högre. Högglansig bitar i en mängd olika färger gör en intressant, mer samtida effekt när den är monterad horisontellt.

Bambu Plattor

Ett annat alternativ för bambu tapeter är bambu plattor. Dessa trä kakel kommer i en mängd olika storlekar och utföranden. Några dekorativa plattor visar tvärskurna bitar av bambu, vilket skapar ett mönster av cirklar. Andra plattor har ett mer traditionellt utseende, med ett utseende som liknar trägolv. Priset på bambu plattor varierar kraftigt beroende på typ och storlek på plattorna. Vissa designer kakel med flera intrikata mönster är dyrare, medan enklare plattor är prissatta i nivå med lövträd. Men till skillnad från lövträd som tar 30 till 50 år för att mogna, är bambu redo att skörda i 3 till 5 år, vilket gör det till en mer förnybar resurs.

Bambu Bakgrund

Fiberstrukturen av bambu är idealisk för framställning av papper, inklusive tapeter. Den varaktig karaktär av bambu är till nytta för tapeter applikationer, vilket gör det till en mer långvarig material än de flesta traditionella tapeter. Bambu-baserade tapeter finns i många olika utföranden. Vissa har en bokstavlig ta på bambu tapeter, erbjuder fotografiska utskrifter av anläggningen. Bamboo tapeter finns i strukturerade sorter, såsom sisal-liknande struktur, eller smidig som mer traditionell tapet. I de flesta fall är den visuella skillnaden mellan bambu tapeter och traditionella tapeter urskilja.


Related Articles