Hur man rengör vinyl Wire Hyllor

October 13

Hur man rengör vinyl Wire Hyllor

Vinyl belagda trådhyllor är standard i många nya bostäder. De är lätta och enkla att installera, men de har många sprickor som är svåra att rengöra. Under de flesta förhållanden, garderob hyllor behöver bara rengöras en gång om året. Skafferi hyllor där klibbiga poster lagras kommer att behöva mer frekvent rengöring. När vinyl hyllor är belagda med feta eller söta ämnen, använda en rengöringslösning som kommer att skära igenom gunk.

Instruktioner

•  Använd en fuktig microfiber rengöringsduk för rutin damning. Massera de enskilda trådarna med trasa för att nå in i små sprickor.

•  Blanda 1 dl vinäger och 1 tsk. diskmedel i en halv hink med varmt vatten. Blötlägg mikrofiberduk i rengöringslösning och vrider ur den ordentligt. Använd denna duk på mycket smutsiga hyllor. Skölj trasan i lösningen och vrid ur den ofta.

•  Använd en tandborste doppad i rengöringslösningen att skrubba eventuella kvarvarande smutsiga fläckar. Låt hyllorna lufttorka helt eller torka dem med en mjuk trasa innan du placerar objekt tillbaka på dem.

Tips:

  • Besprutning på din duk, snarare än direkt på hyllorna, kommer att hålla rengöringsvätska från att droppa på golvet.