Hur man gör en Stoppade Cornice styrelse

By admin | 09/22/2009

Hur man gör en Stoppade Cornice styrelse

De flesta av oss skulle älska att ha våra fönster anpassade klädd. Men gör skräddarsydda fönster behandlingar inte billig. Ofta när du betalar någon att göra dem åt dig, hålla dig dem alltför länge enbart på grund av det belopp du betalat för dem. Du kan ge dina fönster som egen look genom att göra dina egna stoppade tyg kornischer. Karniser är avsedda att täcka toppar dina draperier eller persienner för att lägga det där lilla extra speciellt att utseendet på dina fönster. Du kommer att spara mycket pengar i processen, vilket kommer att ge dig möjlighet att ändra tyget när du vill.

Instruktioner

Mät och Skär trä

•  Mät bredden på dina fönster på utsidan av fönstret gjutning. Använd sågen för att skära en bit av plywood till bredden av mätningarna och inte längre än 10 inches. Klipp två bitar av plywood 10 inches i längd och 4 inches bred. Fäst de två mindre bitar till varje ände av stor bit med hjälp av en borr, L fästen och träskruvar.

•  Lägg vadden på golvet eller annan plan yta. Placera taklisten styrelse ovanpå vadden nedåt. Använd sax för att klippa runt taklisten styrelsen lämnar tillräckligt vadd att dra upp över den bakre kanten av kortet på alla sidor. Börja i ena änden, dra vadd upp över baksidan av taklisten styrelse och häfta fast den med häftpistolen. Upprepa samma steg med tyget.

•  Mät och kapa en bit vanligt vitt tyg med saxen. Fäst den på baksidan av taklisten kortet genom att vikta tyget under på kanterna och häftning den ovanpå de tidigare placerade häftklamrar. Detta kommer att ge taklisten ombord på ett trevligt snyggare utseende och ett rent utseende från utsidan av fönstret. Vrid taklisten styrelsen uppåt. Använd en limpistol att lägga trim till nederkanten av taklisten styrelse och hänga ovanför fönstret med en borr och ankarskruvar.

Tips:

  • Värva en vän att hålla taklisten styrelsen medan du koppla den till fönstret.

Related Articles