Grass Fläckborttagning Med Oxiclean

By admin | 09/10/2009

OxiClean anses vara en av de bästa tyg fläck fighters och rengöringsmedel på marknaden idag. Den viktigaste ingrediensen arbetar väteperoxid med rengöringsmedel för att få ut de tuffaste fläckar och oljor på både vita och färgade tyger. Miljövänlig, är OxiClean naturligt och biologiskt nedbrytbart, vilket gör det till ett ekonomiskt och säkert sätt att få kläder rena. Gräsfläckar är en av de vanligaste på tvätt, och ibland en av de svåraste att få.

Pre-Treat

Gräs fläckar är envis, så förbehandla området före tvätt är ett bra sätt att ta bort den. Skrapa bort eventuella överskott gräs eller lera spår, och häll vätskan OxiClean Stain Fighter Triple Ström direkt på fläcken och gnid försiktigt i en cirkulär rörelse för att lyfta upp fläcken. Låt vätskan i blöt på fläcken för minst 5 till 10 minuter. Du kan använda OxiClean Max Force Tvättservice Stain Remover Spray för att ta bort gräsfläckar samt, sprutning och gnugga försiktigt på området och gör det möjligt att mätta i 10 minuter före tvätt.

Blöt

För tunga fläckar som torkas i vid tidpunkten för tvätt, skapa en tid gjort med rätt mängd OxiClean och vatten, enligt tvätt anvisningarna på produkten. Efter det att pulvret blandas in noggrant, blöt nedfläckade kläder någonstans från 1 till 6 timmar tills fläcken börjar lösas upp.

Tvätta

Efter fläckarna har förbehandlats eller dränkts, fylla brickan med rätt vattentemperatur, enligt plagg taggar. Lägg vanligt tvättmedel till vattnet utöver OxiClean, att beroende på förpackningen få ytterligare fläckborttagningsmedel på både färgade och vita kläder. Lägg tvätten till tvättmaskinen, och tvätta som vanligt.


Related Articles